Cami Halısı Hakkımızda

Cami Halısı

Hakkımızda

1950 den bu yana Cami HalısıGöbekli ( Kubbe ) Motifli Cami HalısıCami Kurs Halısı üretimimiz.

Cami Halısı Hakkımızda

Endüstriyel kalkınma ve ilerleme yolunda her geçen gün yeni adımlar atmakta olan ülkemizde ; özellikle kültürümüzün köklerine işlemiş dokumacılık, “gelenek” ile “gelecek” arasında devasa bir birikim ile yer almaktadır. İşte bu birikimi en güzel şekilde yüzyıllardır bünyesinde taşıyan Demirci, ülkemiz Cami Halısı üretiminde önemli bir noktadadır. Firmamız, “Gayret Halı” ismiyle dedemiz Fehmi BAKIM tarafından 1950 yılında, Demirci’de “Üretimde Kalite” düsturu ile kurulmuştur. Bu köklü mirası biz dededen toruna emanet alarak, üç kuşak olarak devam ettiriyoruz. Bugün de ülkemizin her bölgesindeki ve yurtdışındaki yüzlerce camiye, kurs ve otellere ulaştırdığımız halılarımız ile kalitemizi ön plana çıkarıyoruz.

Hedefimiz, “Yüksek Kalitede”  ürün ve hizmet sunarak rekabet etmek ve müşteri memnuniyetini sağlamaktır. Kalitede, doğru ürün ya da hizmeti, müşterilerimize doğru zamanda ve doğru fiyatla ulaştırmaktır. Bunu sağlamak için de öncelikle yılların verdiği tecrübe ve itibar ile dürüstlüğü harmanlamak şarttır. Bununla birlikte dokumacılığın en önemli noktalarından biri olan malzeme kalitesi, renk-desen kombinasyonu, sık dokuma gibi faktörler firmamızın önem verdiği başlıklardır. Ürettiğimiz Cami Halısı Hakkımızda gerekli referansı verecektir.

Biz, cami, kurs ve otellerin “Terzi” leriyiz. Mekanlara uygun renk ve desen seçimlerinden başlayan süreçte ; dokuma, müşteri talepleri, ulaşım ve döşeme, bu terzilik mesleğinin en önemli noktalarıdır. Çünkü ortaya çıkardığımız ürünün kalitesini ve estetiğini, doğru işçilik ve giydirme gösterecektir.

Ürünlerimizin kalitesine olan güvenimiz ve müşterilerimizin inancı sayesinde gelişmiş ve gelişmekte olan yüksek standartlarımız, bizim geleceğe olan inancımıza ve ticaret ahlakımıza pozitif değerler kazandırmaktadır. Her işimizde önce Hakkı gözetmek ve her işi Hakkınca yapmak başlıca gayemiz olmuştur.

Firmamızın yüksek standartları ; ISO 9001 : 2008 Kalite Güvence Belgesiyle,  %100 Yün Testleriyle, Yün Halı Yanmazlık Testiyle, Boyanın Işık Hassaslığı Testleriyle ve Dayanıklılık Testleriyle Tescillenmiştir.

“Kalite Tesadüf Değildir.”

Sloganıyla daha yüksek hedeflerin peşinden koşmak, müşteri memnuniyeti ve samimiyetini kazanmak en büyük kazanımımız olacaktır. Firmamız olarak tüm müşterilerimize, dostlarımıza ve ülkemize daha başarılı ve hayırlı bir ticari hayat temenni ederiz.

GAYRET YÜN İPLİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Cami Halısı Hakkımızda